1.12.2017 14:36
YMCA Heinola ry

Nyt Sinulla on mahdollisuus lahjoittaa tai yllättää ystäväsi hyvän mielen lahjalla YMCA Heinolan lasten ja nuorten hyväksi ja olla osa YMCA Training Centerin ja heinolaisen koripalloilun tarinaa

Rakennamme YMCA Training Centerin yhteisön tuella. Saimme rakennusluvan hankkeelle 29.11.2017. Tarvitsemme avuksemme julkista rahoitusta (Leader), vapaaehtoisten aikaa, osaamista ja innostusta, mutta myös yritysten ja yksityisten ihmisten taloudellista tukea ja luottamusta. Haluatko sinä olla mukana talkoolaisena tai tukemassa halliprojektiamme taloudellisesti?

Nyt Sinulla on mahdollisuus lahjoittaa tai yllättää ystäväsi hyvän mielen lahjalla YMCA Heinolan lasten ja nuorten hyväksi ja olla osa YMCA Training Centerin ja heinolaisen koripalloilun tarinaa.

Tutustu alla olevan linkin kautta eri vaihtoehtoihin, miten voit tukea meitä halliprojektissa. Tämän linkin kautta lahjoittaa YMCA Heinolalle, ostaa nimikkopaikan katsomosta, tai liityä vaikka kannatus- tai ainaisjäseneksi.

Saman linkin kautta voit ilmoittautua myös talkoolaiseksi talkoorekisteriin
http://www.heinmky.fi/ytc/

Olemme tänään julkaisseet YMCA Heinolan Facebook -sivuilla ja Instagram -tilillä liitteenä olevan kuvan kampanjastamme. Toivoisimme että jakaisitte mahdollisimman paljon näitä julkaisuja sosiaalisessa mediassa ja tiedotatte muutenkin ystäviänne tästä mahdollisuudesta olla tukemassa toimintaamme. Toivomme myös runsasta osanottoa sivujen kautta talkoorekisteriin.

Hyvää Joulunalusaikaa!

YMCA Heinolan hallituksen puolesta,
Vesa Hämäläinen
0440-331 383
vesa.hamalainen@ymca.fi


MIKÄ ON YMCA TRAINING CENTER?

Meidän oma halli on olohuone heinolaisille koripalloileville nuorille sekä virkistävä liikuntapaikka muille heinolaisille. Se on paikka harrastaa koripalloa, viihtyä yhdessä, tavoitella unelmia - olla mukana koripalloyhteisössä tavalla, joka itselle on mieluisin. Se on paikka, jossa jokainen voi kokea itsensä merkitykselliseksi.

MIKSI OMA HALLI (vaikka Heinolassa on ilmaiset liikuntatilat alle 18-vuotiaille)?

Heinolassa on purettu kouluja ja siten myös koulujen saleja. Heinolalaiset nuoret kyllä liikkuvat ja monissa seuroissa harrastajamäärät kasvavat, mutta salitila ei tällä hetkellä riitä. Haluamme ottaa vastuuta heinolaisten nuorten mahdollisuudesta urheilla, liikkua ja osallistua seuratoimintaan sekä varmistaa koripallo-olosuhteet Heinolaan. Haluamme varmistaa, että lapset urheilevat ja oleskelevat turvallisessa ympäristössä. Haluamme, että ihmiset viihtyvät koripallon parissa – pelaajina, valmentajina, toimitsijoina, talkoolaisina, kannustajina -  osallisina yhdessä tekemiseen.

MISSÄ?

YMCA Training Center rakennetaan vanhaan teollisuushalliin Faneerinrantaan (Viilukatu 11, Heinola). Haluamme, että Heinolan tyhjäksi jääneet teollisuustilat eivät pimene, vaan niissä toimitaan. Haluamme huomioida ympäristön, paikallisuuden ja Heinolan perinteet ja perustaa hallin sinne, missä on jo paljon valmista. Haluamme toimia taloudellisesti ja kestävästi.